RO / EN
 
 
Localizare pe harta
 


INDA
este o companie mijlocie-mica, cu o istorie interesanta de peste 20 de ani de “leadership” in domeniul sau de activitate.

Pe scurt, INDA este o Institutie de Cercetare si Dezvoltare in domeniul electronicii de putere si al echipamentelor de control bazate pe microcontrolere, utilizate pe aproape toate tipurile de vehicule electrice: locomotive, trenuri automotoare, tramvaie si troleibuze.

Sistemele de propulsie electrica ale acestor vehicule sunt produsele cheie ale companiei.

Pentru moment, capacitatea de productie a companiei este in jur de 1000 de echipamente de mare putere pe an, exceptand dispozitivele de control care pot fi produse in cantitati si mai mari, toate acestea fiind adaptate cu rigurozitate functie de cerintele specifice ale clientilor.

Printre clientii firmei INDA se afla companii bine cunoscute la nivel mondial, la fel ca si multe alte companii care cauta in principal produse complexe, de inalta performanta tehnica la preturi accesibile, aceasta fiind si filozofia companiei pe piata mondiala.

Exista un putenic angajament al echipei INDA de a demonstra excelenta in toate domeniile in care activeaza ca si in toate interactiunile dintre dezvoltarea de proiecte si produse profitabile si administrarea afacerii in beneficiul clientilor, furnizorilor, colegilor, partenerilor si comunitatii.

Politica companiei in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale.

NOUTATI


Sistem de tractiune-incarcare pentru seria de locomotive electrice cu acumulatoare (LEA)

Certificat SR EN ISO 9001:2008
  
INDA este autorizata ca Furnizor Feroviar si este certificata cu privire la Sistemul de Management al Calitatii de catre AFER- Autoritatea Feroviara Romana, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008.

 

Certificat SR EN ISO 14001:2005
  
INDA este certificata cu privire la Sistemul de Management al Calitatii/de Mediu, de catre AFER- Autoritatea Feroviara Romana, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.
 
Certificat SR OHSAS 18001:2005
  
INDA este certificata cu privire la Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, de catre AFER-Autoritatea Feroviara Romana, in conformitate cu cerintele documentului SR OHSAS 18001:2005.
  ATESTARE

Atestarea capacitatii de desfasurare a activitatii de cercetare - dezvoltare

Raport de autoevaluare
Anexa nr. 4.2

Anexa nr. 4.3

Anexa nr. 5.1

Anexa nr. 5.2

Anexa nr. 5.3
    
 
     
 
 
 
 
   


  Copyright © 2004 INDA - All Rights Reserved